Fusie en reorganisatie

De ontwikkelingen in de wereld gaan razendsnel. Soms sneller dan uw organisatie kan bijbenen. Ingrijpende, schoksgewijze veranderingen zijn dan soms onvermijdelijk. Dat kan een reorganisatie zijn, maar ook een fusie of overname.

Met oog voor mens en organisatie

Dit zijn grote veranderingen met een grote impact op de organisatie en haar medewerkers. Focus op wat moet gebeuren, duidelijkheid over wat bereikt moet worden en transparantie in hoe het wordt uitgevoerd zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvolle uitvoering. Door mijn ervaring met een groot aantal reorganisaties, fusies en overnames, kan ik u goed ondersteunen bij alle stappen in deze complexe en gevoelige transities. Doen wat gedaan moet worden, maar altijd met oog voor mens en organisatie

Enkele uitgevoerde fusies en reorganisaties

Deltion College is een ROC die voortdurend in beweging is. Voor onze HRM dienst betekent dat ook dat er steeds nieuwe vragen om ondersteuning op ons afkomen. Gerard en zijn bureau PeoplePro fungeren daarbij als partner, met inbreng van specialistische kennis en aanvulling van extra capaciteit. Over kwaliteit en levertijd van de dienstverlening zijn we zeer te spreken.

Henk Achtereekte, Directeur HRM Deltion College

Omdat een organisatie nooit af is

U zoekt naar professionele HR ondersteuning en wilt oplossingen met een blijvend resultaat. Mijn motto is ‘mensen maken het verschil’ en ik laat u graag zien wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op 06 54 29 00 29