HR interim

Ligt er een complex organisatievraagstuk, is er plotselinge uitval op uw HR afdeling, heeft u specialistische HR expertise nodig of is er een zwaar HR project op komst? Een interim HR professional kan dan een goede oplossing zijn.

Tijdelijke ondersteuning met blijvend resultaat

Graag ga ik met u om tafel om scherp te krijgen welke HR ondersteuning het beste past bij uw vraag en uw organisatie. Een HR interim opdracht start altijd met een duidelijke opdracht en heldere afspraken over doorlooptijd en te behalen resultaten.  Voordeel van een interimoplossing is dat er snel een HR professional beschikbaar is en dat er naast het ‘op de winkel passen’ ook in korte tijd daadwerkelijke veranderingen kunnen worden doorgevoerd.

Enkele uitgevoerde HR interim opdrachten

Gerard liet zich gelden als een kritische sparringpartner die immer in staat was om complexe HR processen terug te brengen tot daar waar het eigenlijk om gaat...de factor mens. Ik heb Gerard leren waarderen als een energiek, professional en bovenal als een 'doe nou maar gewoon' HR specialist, dicht op de business en dicht op de realiteit. Daar heb je tenminste wat aan.

Marcel Verhoeven, manager HR Shell Nederland

Omdat een organisatie nooit af is

U zoekt naar professionele HR ondersteuning en wilt oplossingen met een blijvend resultaat. Mijn motto is ‘mensen maken het verschil’ en ik laat u graag zien wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op 06 54 29 00 29