Organisatieadvies

Vraagt u zich wel eens af of uw organisatie nog passend is, ziet u samenwerkingsvraagstukken of blijven resultaten op sommige plaatsen achter? Een organisatie is nooit af en altijd in beweging. Het is echter niet altijd helder welke stappen te zetten of u kunt uw vinger niet precies achter het probleem krijgen. Dan kan het zinvol zijn een nadere analyse uit te voeren.

Omdat een organisatie nooit af is

Middels een organisatiescan, gesprekken met u en uw medewerkers en bestudering van beschikbare gegevens, maak ik een gedegen analyse van de situatie en een helder advies over de oplossingsrichting(en). Samen met u stel ik een plan van aanpak op en voeren we de gewenste en/of noodzakelijke veranderingen door.

Bij veranderopdrachten maak ik gebruik van actuele inzichten uit onderzoek en literatuur, zoals Holacratie en Deep democracy.

Enkele uitgevoerde organisatieadvies opdrachten

Gerard has been instrumental in our business in the Netherlands as our HR Consultant over the past 5 years. He has always made himself available to address our HR needs and has dealt with very sensitive issues in a professional manner.

Mary Meenagh, HR Manager Vermilion Energy Trust Canada

Omdat een organisatie nooit af is

U zoekt naar professionele HR ondersteuning en wilt oplossingen met een blijvend resultaat. Mijn motto is ‘mensen maken het verschil’ en ik laat u graag zien wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op 06 54 29 00 29