Ervaringen

Gerard has a profound knowledge of HRM-issues. His slogan might be: 'Any problem has a solution and I'm going to find it for you'. Always relaxed and approachable, at the same time staying closely focussed on fast and solid results

Jaap van Splunter, coach en counsellor 2Focus

Deltion College is een ROC die voortdurend in beweging is. Voor onze HRM dienst betekent dat ook dat er steeds nieuwe vragen om ondersteuning op ons afkomen. Gerard en zijn bureau PeoplePro fungeren daarbij als partner, met inbreng van specialistische kennis en aanvulling van extra capaciteit. Over kwaliteit en levertijd van de dienstverlening zijn we zeer te spreken.

Henk Achtereekte, Directeur HRM Deltion College

Gerard liet zich gelden als een kritische sparringpartner die immer in staat was om complexe HR processen terug te brengen tot daar waar het eigenlijk om gaat...de factor mens. Ik heb Gerard leren waarderen als een energiek, professional en bovenal als een 'doe nou maar gewoon' HR specialist, dicht op de business en dicht op de realiteit. Daar heb je tenminste wat aan.

Marcel Verhoeven, manager HR Shell Nederland

Gerard has been instrumental in our business in the Netherlands as our HR Consultant over the past 5 years. He has always made himself available to address our HR needs and has dealt with very sensitive issues in a professional manner.

Mary Meenagh, HR Manager Vermilion Energy Trust Canada

Binnen de zeven jaar waarin ik samenwerkte heb ik Gerard leren kennen als een vakprofessional die in staat is vanuit de HR invalshoek naar de totale business te kijken en er zo altijd in slaagt om organisaties en mensen verder te helpen. Daarnaast een vakman in het doen van beloningsonderzoek, outplacementtrajecten en het managen van een grote HR afdeling en een prettige integere persoonlijkheid waarmee je graag samenwerkt

Arij Peerbolte, Onderzoeker bij het Lectoraat Persoonlijk Leiderschap NHL Hogeschool

Omdat een organisatie nooit af is

U zoekt naar professionele HR ondersteuning en wilt oplossingen met een blijvend resultaat. Mijn motto is ‘mensen maken het verschil’ en ik laat u graag zien wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op 06 54 29 00 29