Over mij

Mensen maken het verschil

38805-66696c65-1b2bghqrg-1280x854

Vanuit een grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van mensen en organisaties, ben ik ruim 25 jaar actief als (interim) HR manager, adviseur en consultant. In die jaren heb ik meer dan honderd organisaties ondersteund en bijgestaan in vele uiteenlopende en vaak complexe HR opdrachten. Ik ben een HR professional in hart en nieren. Ik hou van het HR vak, het contact met mensen en het ontwikkelen van nieuwe ideeën om mensen en organisaties verder te brengen.

Mijn ervaring

Na een universitaire studie sociologie heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan in de textielindustrie. Dit was een economisch moeilijke periode met veel reorganisaties, overnames en fusies. Hier heb ik een stevige basis gelegd voor mijn expertise in complexe en gevoelige HR transities.

Ruim 14 jaar heb ik als HR adviseur en consultant gewerkt voor veel verschillende organisaties in de industrie, dienstverlening, onderwijs en zorg. Van grote multinationale organisaties tot kleinere familiebedrijven en start-ups. In 2005 heb ik mijn eigen bureau People Pro opgericht en werk ik intensief samen binnen een uitgebreid netwerk van HR professionals, organisatieadviseurs, psychologen, arbeidsjuristen, bedrijfskundigen en trainers. Elke opdracht, hoe omvangrijk en complex ook, kan zo snel en kundig worden opgepakt.

Mijn aanpak

Mijn stijl en werkwijze kenmerkt zich door een duidelijke en vastberaden aanpak met gevoel en begrip voor de mensen waarom het gaat. ‘Hard’ op de inhoud, ‘zacht’ op het proces. Ik hou van gedegen werk; een goede analyse en probleemstelling gevolgd door een pragmatische en op resultaat gerichte uitvoering. Niet alleen adviseren maar ook zorgen voor duurzame oplossingen.

Mij kenmerkt een open en integere werkhouding, dus geen praatjes verkopen maar aanpakken, en veel humor en relativering. Voor elk probleem is een oplossing. Mensen maken het verschil in organisaties. Ik word enthousiast van elke opdracht en elke organisatie, groot of klein, waarin ik samen met u het verschil kan maken.

Gerard liet zich gelden als een kritische sparringpartner die immer in staat was om complexe HR processen terug te brengen tot daar waar het eigenlijk om gaat…de factor mens. Ik heb Gerard leren waarderen als een energiek, professional en bovenal als een ‘doe nou maar gewoon’ HR specialist, dicht op de business en dicht op de realiteit. Daar heb je tenminste wat aan.

Marcel Verhoeven, manager HR Shell Nederland

Omdat een organisatie nooit af is

U zoekt naar professionele HR ondersteuning en wilt oplossingen met een blijvend resultaat. Mijn motto is ‘mensen maken het verschil’ en ik laat u graag zien wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op 06 54 29 00 29